Hva vi kan

GRAFISK DESIGN OG PRODUKSJON

Vi har erfarne folk som hjelper dere med å lage gode løsninger innen den grafiske verden. Årevis med erfaring fra visittkort, menyer, brevark, brosjyrer, kataloger, bøker osv.
De kvalitetssikrer også dine originaler før vi produserer noe for dere.

HP 330 storformat plotter

Digitalproduksjon

Lars leder Tønsbergs største digitalavdeling som tidligere. Med 4 store digitalprintere, konvoluttprinter, plottere, lamineringsløsninger, innbindingsutstyr kan vi levere det meste til konkurransedyktige priser og hurtige leveringstider.

Ricoh Pro 9110

Topp moderne digitaltrykk

Prøv oss på digital, kopiering, brosjyrer, bøker, manualer, messemateriell, bannere, plakater osv.

Ferdiggjøring

Med egen ferdiggjørings avdeling på huset kan vi tilby dine produkter den finnishen det fortjener. Her kuttes det på millimeteren og monteres. Bindes, stables, stiftes eller brettes? Vi fikser hva det måtte være. Vi kan også limfrese bøker, eller ønsker du folierte visittkort? Soft-touch folie er en teknikk som gir trykksakene et helt spesielt preg, kom innom og kjenn selv.


DIGITALE MEDIER

Vi kan hjelpe dere med tidsriktige løsninger på hjemmesider, oppdateringer på sosiale medier, og profesjonelle nyhets/salgs-mailer, med god rapportering for deg som kunde. Vi kan også ta på oss vaktmester rollen for nettsiden, og sørge for rutinemessig vedlikehold så siden alltid er oppdatert og sikker.

Er dine nettsider klargjort for mobil?

Nettsider

Er nettsiden din optimalisert for mobil? Er innholdet konkret og snakker til målgruppen din? Er siden kjapp og responsiv?

Vi kan tilby oppdateringer og oppsett av nye nettsider for deg og din bedrift. Raske og moderne nettsider sparer besøkende for mye frustrasjon og kan føre til bedre omsetning for din bedrift. Det er også viktig å tenke på at fler og fler bruker mobil eller nettbrett til å surfe, dette må nettsidene være klargjort for. Innholdet burde være tydelig så kundene dine finner det de leter etter.

Nyhetsbrev

Ved å bruke markedsføring på epost kan vi sende ut målrettede kampanjer til kundebasen din. Du får et system for å planlegge utsendelser og ved å bruke logikken i programmet kan vi skreddersy mottaker listen så vi treffer de som faktisk er intressert og ønsker informasjonen din.

Studere atferden og handlingsmønsteret til kundene og få verdifull informasjon om hvordan forbedre neste utsendelse. Alt i et brukergrensesnitt som er lettfattelig og tydelig.

Sosiale medier

Er du ikke på Facebook? Treff kundene dine der de er. Sosiale medier er en markedsføringskanal med stort potensiale og mange bruker dette som eneste markedsføring.

Fordelene er mange, det er rimelig, enkelt og har stor rekkevidde. Du velger selv i hvor stor grad du ønsker å benytte deg av det, poster du innlegg en gang om dagen eller kanskje en gang i måneden? Vi kan hjelpe deg med å opprette firma sider og profiler, og vi kan hjelpe deg med administrasjonen av dette.

Les mer om ...

Trykksaker

Ricoh Pro 9110

Hos Cicero får du kortreiste trykksaker. Vi kan alt innen… Les mer »

Web Design

Sundal yacht webdesign

Cicero Digital og Grafisk er en total leverandør av grafiske tjenester…. Les mer »

Grafisk Design

Din totalleverandør av grafiske tjenester

Vi har lang erfaring fra grafisk bransje og våre dyktige… Les mer »