Web Design

Cicero Digital og Grafisk er en total leverandør av grafiske tjenester. Hos oss kan du også få designet og utviklet nettsider for deg eller din bedrift.

Vi tilbyr en rekke forskjellige tjenester innen web utvikling og digitale medier, alt fra enkle nettsider basert på ferdige maler eller kanskje du har spesielle behov? Da kan vi utvikle en side som er tilpasset med funksjonalitet og design for akkurat ditt behov.

Uansett hva du velger kommer ditt nettsted med responsivt design, eller et design som er flytende og tilpasser seg forskjellige enheter som telefoner, nettbrett og skjerm. Vi benytter WordPress, slik at du enkelt skal kunne administrere og publisere endringer selv.

Vi tilbyr også forskjellige vedlikehold og oppdaterings avtaler. Enten bare sikkerhetsoppdateringer, eller «full pakke» med publisering av artikler på både nettside, Facebook og nyhetsbrev.

Cicero kan være din markedsavdeling!

Vi følger med på årstidene og foreslår oppdateringer. Du bruker kanskje fem minutter på å ta et bilde med mobilen og snakke med oss på telefonen en til to ganger i måneden.

Vi legger nyhetene/ tilbudene/ kampanjene ut på sosiale medier og din hjemmeside.
Du betaler en fastpris. Timene du ikke bruker settes i en «timebank» som vi kan bruke når du trenger ekstra hjelp til å markedsføre deg.
Fra 1.500,- pr. mnd. for to timer.

Les mer om ...

Nyhetsbrev

mobile and coffee

Noe av det vanskeligste med markedsføring og salg er å… Les mer »

Nettsider

Sundal yacht webdesign av cicero

Nettsiden din er ofte førsteinntrykket dine kunder og kontakter har… Les mer »

Sosiale medier

data analysis meeting foto

Er din bedrift på Facebook? Hvis ikke kan vi anbefale… Les mer »