Trykksaker

Hos Cicero får du kortreiste trykksaker. Vi kan alt innen grafisk produksjon.

Vi har flere forskjellige trykkmetoder, vi velger den metoden som er best for deg med tanke på effektivitet, pris og kvalitet. I hovedsak skiller vi mellom tre forskjellige trykkmetoder, digital trykk, offset trykk og stor format (plotting).

Digitaltrykk, den nye hverdagen

Vi hører alle snakk om digitalisering, og dette skjer i trykkeribransjen også.  Digitaltrykk eller digitalprint er en reproduksjonsteknikk der digitale bilder gjengis på forskjellige materialer som vanlig papir, fotopapir, plastfolie eller tekstil. Kvaliteten på digitaltrykk er blitt drastisk forbedret de siste årene og vi tør påstå at det er sjelden digital trykk kan skilles fra mer tradisjonelle trykk teknikker.

I motsetning til offsettrykk bruker de digitale skriverne en type film som kan brukes flere ganger til ulike bilder, i stedet for kjemisk behandlede aluminiumsplater. Toneren som fargen består av, legges som et tynt lag på utsiden av papiret, i stedet for å trekke inn som flytende blekk. Det gir mulighet for høy oppløsning i rastergrafikken.  Digitaltrykk brukes ofte for å lage trykksaker i små eller mellomstore opplag.

Fordelene ved digitaltrykk er mange, oppsett av trykkmaskinene er enklere og krever mindre svinn i form av kjemikalier og papir. Utskriftene kan inneholde variable data, som ved adressering eller nummerering. Ved bruk av digitaltrykk krever ikke trykksakene tørketid og kan som oftest leveres til sluttbruker umiddelbart.

Storformat, når størrelsen teller

Noen ganger trenger du å gjøre et stort inntrykk. Da har vi plottere som kan kjøre ut plakater, bannere, rollups, folie, flagg og mye mer. Her setter bare fantasien grenser for hvordan du kan fermheve ditt budskap.

Storformat er teknikken når vi skriver ut på medier som kommer på rull. Dette gir oss få begrensninger i forhold til størrelse. Dette er spesielt godt egnet for markedsmateriell som skal brukes utendørs eller fraktes rundt til for eksempel messer. Denne bruksmåten krever at medie og trykket tåler mer og vi har derfor spesial blekk og maskiner som kan produsere på medier som tåler både, vær, vind og bruk.

Offsett, for de mange tusen

Tidligere var offset det vi brukte mest når vi laget trykksaker. Dette fordi kvaliteten var overlegen andre trykkmetoder. Ulempen var opplagene, det er en høy oppstarts kostnad så for at det skulle være lønnsomt, måtte man bestille store opplag. Etter at digitaltrykk har kommet, er ikke lenger offset produksjon det som vi bruker mest, og vi kan enklere levere det opplaget du trenger.

Allikevel er offset trykk langt i fra dødt. Når du skal ha store opplag, er effektiviteten og kostnaden overlegen digital trykk. Skal du for eksempel produsere tusener av bøker, brosjyrer eller løpesedler kan det godt hende at offset er riktig valget for deg.

Slapp av, vi hjelper deg

Uansett hva som vil være det riktig trykkmetode for deg og din trykksak vil vi komme med anbefaling basert på pris, effektivitet og kvalitet. Du trenger ikke å være redd for å velge feil. Vi har lang erfaring i bransjen og holder oss oppdatert på det siste av teknologi og metoder så vi alltid skal kunne gi deg som kunde et godt resultat.

Ønsker du bestille eller forhøre deg om tilbud og pris?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby! For kontakt, ring oss på 33 34 92 92 eller send oss en e-mail på post@cicerodg.no.

 

Les mer om ...

Visittkort

Cicero digital og grafisk visittkort

Vi designer og trykker dine visittkort, raskt og effektivt. Visittkort… Les mer »

Hefter

Bifold Brochure

Et hefte er en trykksak med 8 eller flere sider… Les mer »

Brevark og konvolutter

Noen synes kanskje det er gammeldags, og tror at vi… Les mer »

Rollups

Rollup cover foto

    Rollup er en svært effektiv måte å eksponere… Les mer »

Blokker

Notepad sketching

Alle virksomheter trenger blokker – notatblokker, ordreblokker, timelister. Og vis… Les mer »

Bøker

Historiske Tønsberg bok

Har du en forfatterspire i magen? Hos oss kan du… Les mer »

Plakater

Plakater er en naturlig del av bybildet. Det er en… Les mer »

Foto print

bryllupsfoto på en bro

Vi har utstyr for å skrive ut bildene dine i… Les mer »

Bannere og storformat

banner mockup foto

Banner kan brukes til en rekke formål, og er spesielt… Les mer »

Skilt

Trenger du et nytt skilt til din butikk eller bedrift,… Les mer »

Flatbed printing

Océ Arizona 318 GLVårt nyeste tilskudd til trykkavdelingen er en… Les mer »

Tekstiltrykk

T-skjorte på henger med Cicero logo

Trenger din bedrift nytt firmatøy? Hos oss kan du få… Les mer »