Flatbed printing

Océ Arizona 318 GL
Vårt nyeste tilskudd til trykkavdelingen er en flatbed printer som gir UV-utskrift av høy kvalitet. Denne flatbed printeren kan printe på så og si alle typer medier, og produserer print av utrolig høy kvalitet. Den utfører presisjonsprinting på høyt nivå og kan produsere så mye forskjellig trykkmateriell at det kun er fantasien som setter grenser!

Maskinen kommer som et supplement til vår andre storformat printer. Den kommer blant annet til å bli brukt til å kjøre bilder og fotografier på forskjellige medier som børstet metall, pleksiglass, kapaplater mm. i formater opp til 2.50 x 1.25 m. Den kan også kjøre bannere med bredde opp til 2.20 meter og 50 meter lengde. Maskinen er også unik til messemateriell på stive medier i storformat. Det fine med denne maskinen er at den kan brukes til så mye mer!

Eks. på trykkmuligheter med vår flatbedprinter:
– Skilt
– Pleksiglass
– Utstillings- og messegrafikk
– Foto og kunst print
– PVC plater
– Produktdekorasjon 
– Treplater
– Metallplater
– Børstet metall
– og mye, mye mer!Kontakt oss på telefon 33 34 92 92 eller post@cicerodg.no om du ønsker mer informasjon om denne type print, eller om du ønsker ideer og inspirasjon til hva denne printeren kan tilføre nettopp din bedrift!