Visittkort

Vi designer og trykker dine visittkort, raskt og effektivt.

Visittkort er noe av det aller viktigste markedsføringsmateriellet du kan ha på deg.
Visittkort bør være fast inventar i lommeboken din eller den mappen du har under armen når du er ute av huset. Selv når du har fri, bør du ha visittkort på deg. Hvem vet, kanskje treffer du på en som du enten kan hjelpe, eller som kan hjelpe deg – personlig eller jobbmessig.

Hos Cicero kan du få laget dine visittkort. Vi har en rekke forskjellige trykk metoder og våre flinke designere hjelper deg med oppsett og klargjøring av dine filer.

Vi leverer visittkort på en rekke forskjellige papirtyper, matt eller blank finish. Hvitt, farget eller kanskje sort papir? Vi har gode ferdiggjøringsteknikker som kan gi deg et visittkort som virkelig skiller seg ut, og det er jo det du vil? Hva med sort papir, og gull skrift, for det virkelige eksklusive preget? Eller blank kartong?

Det viktigste med visittkort er at det tydelig kommer frem hvem du er, hvor du jobber og hvordan få tak i deg. I dagens teknologiske samfunn er det lettere å finne telefon nummeret på 1881.no enn å bla i et kartotek av gamle visittkort. Derfor skal visittkortet gjøre et inntrykk, det skal fremheve ditt budskap eller din tjeneste slik at mottakeren husker deg når de søker etter akkurat det du leverer.