Nyhetsbrev

Noe av det vanskeligste med markedsføring og salg er å vite om kundene dine er interessert i akkurat det du ønsker å formidle. Når du sender en e-post vet du ikke om mottakeren har åpnet mailen eller om du havnet rett i søppelbøtta.

Hvis du velger å gå over til en mer profesjonell løsning, slipper du å lure lenger. Vi tilbyr oppsett og administrering av nyhetsbrev løsning for deg og din bedrift. Tar du i bruk et slikt system kan du lage markedsførings kampanjer, som du sender ut til dine kundelister. Du kan segmentere listen din så du sender nyheter til kunder som er interessert, og utelater de som du mener ikke trenger denne informasjonen.

Når kampanjen er sendt får du tydelig og innsiktsfulle rapporter, på hvem som har åpnet, lest og klikket på innholdet i kampanjen din. Dette er verdifull informasjon som du kan bruke til å spisse segmenteringen av listene eller gi videre til selgerene dine, du trenger aldri ringe kald-telefoner igjen! Bruk tiden på kunder som ønsker å bli oppringt eller vite mer om dine produkter.